lauantai 16. heinäkuuta 2016

Sohvapöydästä rahiksi

Täällä maalla meillä on varastona toimiva vanha sikala, jonne on vuosien aikana kertynyt vaikka mitä hyödyllistä ja vähän vähemmän hyödyllistä. Olen löytänyt sieltä kaikenlaista rantamökin halvalla budjetilla sisustamiseen, mm. vanhoja ikkunoita, lautaa ja koukkuja... Sittenpä löysin sieltä myös vanhan sohvapöydän, jossa oli kaksi tasoa.

Eihän sillä sohvapöydällä ollut mitään käyttöä ollut vuosiin niin minä päätin sahata sen kahtia ja tehdä jotain uutta. Pienen suunnitteluhetken jälkeen alkoi maalipensseli heilua ja patjasta palaset leikkaantua. Sitten pitkän pohdiskelun jälkeen valitsin kankaan ja hetken verhoiltuani huomasin tehneeni ison rahin, jota voi myös käyttää sohvapöytänä tarjottimen kanssa.

Sohvapöydästä rahi

Harmi vaan, kun en muistanu ottaa kuvia sohvapöydästä ennen tuunailua. Loppujen lopuksi tämä rahi päätyi myöskin rantamökkiin, jota olen tänä kesänä uudistanut ja raikastanut pienellä budjetilla. Yhdestä vanhasta sohvapöydästä sain tehtyä kaksi tällaista rahia ja toinen päätyi ystäväni takkahuoneeseen (tai oikeastaan vielä matkalla sinne kun odottaa kuljetusta). :)

Sohvapöydästä rahi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti