maanantai 25. heinäkuuta 2016

Laatikosta kissanpeti

Yhtenä vapaapäivänä tuli hirmuinen halu tehdä jotain kivaa navetassa olevista vanhan laatikoston laatikoista. Siinä hetkisen aikaa mietittyä aloin maalaamaan laatikkoa ja etsiskelin sopivia kalikoita, joista tekisin laatikolle jalat.


Maalauksen jälkeen en vielä tiennyt, mitä olin tekemässä laatikosta, mutta sahasin ja maalasin sopivat palikat ja ruuvasin jaloiksi. Ensin meinasin vain laittaa pehmusteen laatikkoon ja siinä olisi kissalle peti. Halusin kuitenkin jotain muutakin hyötyä tälle projektille, joten päätin tehdä kannen, johon laitan pehmusteen. Pehmusteen leikkasin vanhasta petarista, jonka ystäväni toi minulle kun sanoin keksiväni sille käyttöä. Minulla onkin nyt aika paljon varastossa patjoja, joita voin hyödyntää näihin käsitöihini. :)
Jälleen mietiskelin hetken aikaa sopivaa kangasta verhoiluun. Verhoilu ei oikein meinannut onnistua kunnolla, mutta lopputulos on kuitenkin hyvä. Lopulta huomasin valmistaneeni nätin ja kivan kissanpedin, jossa on myös säilytystilaa vaikkapa kissanleluille. Ja voihan tuota käyttää myös pienenä rahina ja säilyttää vaikkapa lehtiä siinä :)

Kissanpeti/rahi säilytystilalla
   

Luulen tekeväni tällaisia lisääkin ja nähtäväksi jää, mitä muuta käyttöä keksin laatikoille :)
Helppoa, hauskaa ja edullista! Ja tulee samalla siivottua varastoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti