tiistai 9. toukokuuta 2017

Karvakamujen pedit

Nyt on taas aika kirjoitella pitkästä aikaa. Tässä lämpimiä kesäpäiviä odotellessa on tullut ommeltua koiranpetejä ja muita pieniä juttuja. Olis kyllä kiva, jos kesä alkais pikkuhiljaa tulla niin pääsis tuonne pihalle maalailemaan ja tuunailemaan kaikenlaista kivaa.

Pari kuukautta sitten tein työkaverilleni koiranpedin. Pyysin häneltä vanhoja tyynyjä, joista on hyvä hyödyntää vanuja petiin. Olen aiemmin tehnyt myös omille koirilleni ja kissoilleni petejä, joihin olen hyödyntänyt vanhoja tyynyjä. Näissä pedeissä ei ole reunoja, mutta ainakin omille koirille ne ovat olleet oikein mukavia makuupaikkoja (silloin kun eivät makoile sohvalla tai sängyssä). Pedissä on vetoketju eli päällinen on helppo irrottaa ja laittaa pesuun tai jos haluaa vaihtaa uutta ilmettä niin voi tehdä useamman sisustyynyyn sopivan päällisen.

Koiranpeti
Pike omalla pedillä
Kissanpeti
Pösö möyhimässä uutta petiä
Tassukoriste
Työkaverin lapukkapennun oma peti

Viime kuussa kaverini pyysi minulta reunallisia koiranpetejä. Hän toi minulle peittoja ja tyynyjä ison kasan ja niistä riitti täytteet pariin petiin. Askarteluvanu on joissakin paikoissa melko kallista, joten hyödynsin Ikean halpoja tyynyjä kolmannen täyttämiseen. Reunat täytin vanulla ja ompelin erillisen pehmusteen, jotta päällisen voi irrottaa ja laittaa pesuun. Myös reunat mahtuu pesuun tarvittaessa, mutta yleensähän se alunen enemmän likaantuu.

Pedin testaaja
Pommi testaamassa uusinta petiä
Pedit
Aatun köllöttelypaikat
Koiranpentu
Tyytyväinen asiakas

Oman jälkeni olen jättänyt tekemällä tuollaisen tassunjälki koristeen jokaiseen petiin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti